007.jpg

Організатор громадського обговорення

Департамент забезпечення ресурсних платежів.

Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати)

Вулиця Миколи Василенка в місті Суми Сумського району Сумської області.

Пропозиції щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності

Пропонується змінити назву вулиці Миколи Василенка в місті Суми Сумського району Сумської області на вулицю Веселу.

Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності

Сумський міський голова відповідно до колективного звернення мешканців щодо урегулювання питання дублювання однорідних топонімів, що знаходяться у різних частинах міста Суми (вулиця Миколи Василенка – район «Ганнівки», провулок Миколи Василенка – район «Баранівки»).

Строк проведення заходів з громадського обговорення

Громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення і до 19.06.2023 року.

Адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень)

Пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 19.06.2023 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення

м. Суми, вул. Садова, 33, Департамент забезпечення ресурсних платежів (700-404, 700-413), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення

Заступник директора департаменту - начальник управління архітектури та містобудування – головний архітектор департаменту забезпечення ресурсних платежів Кривцов Андрій Володимирович.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення

До 03.07.2023 року, на офіційному сайті Сумської міської ради (розділ городянину/громадські обговорення).