Надрукувати
Перегляди: 415

Публічні консультацій з громадськістю у вигляді засідання круглого столу щодо обговорення проєкту Стратегії розвитку Сумської міської територіальної громади до 2027 року.

Організатор  - управління стратегічного розвитку міста.

Відповідно до рішення Координаційної ради з впровадження Стратегії розвитку міста Суми до 2030 року з розгляду проєкту Стратегії розвитку Сумської міської територіальної громади до 2027 року 5 травня 2023 року були проведені публічні консультацій з громадськістю у вигляді засідання круглого столу щодо обговорення проєкту Стратегії розвитку Сумської міської територіальної громади до 2027 року.

Кількість учасників публічного обговорення, які зареєструвалися, склала 19 осіб.

Під час проведення консультацій представники громадськості озвучили ряд пропозицій та побажань, в т.ч.:

Під час консультацій надійшла пропозиція в друкованому вигляді від одного учасника, яка була направлено виконавчими органами Сумської міської ради за повноваженнями для опрацювання та за результатами розгляду буде надана відповідь учаснику публічних консультацій.

За результатами проведення консультацій з громадськістю обговорили, що при розробці цільових програм розвитку структурним підрозділам виконавчого комітету Сумської міської ради необхідно враховувати пропозиції від учасників публічного обговорення і електронних консультацій. Також, для потенційних інвесторів розробити короткий виклад основних тез зі Стратегії розвитку нашої громади з найважливішими аспектами.