Надрукувати
Перегляди: 1917

Товариство з обмеженою відповідальністю «Сумитеплоенерго» повідомляє про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Палнова діяльність: з метою підвищення ефективності комбінованого виробництва електричної та теплової енергії підприємством передбачено впровадження заходів по реконструкції Сумської ТЕЦ ТОВ «Сумитеплоенерго» по вул. Друга Залізнична, буд. 10 у Ковпаківському районі м. Суми.

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів з моменту офіційного опублікування цього оголошення та надання громадськості доступу до звіту із оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку про оцінку впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання відбудуться 05.08.2019 р. о 12:00 у приміщені ТОВ «Сумитеплоенерго» за адресою м. Суми, вул. Лебединська, 7, 4 поверх, актова зала.

Оголошення про початок громадського обговорення