Надрукувати
Перегляди: 4029

В обласному центрі за кошти міського бюджету у 2016 році капітально відремонтують понад 180 будинків та понад 80 ліфтів.

Ремонти відбуватимуться згідно із затвердженими титульними списками.

У переліку будинків значаться як колишньої комунальної власності, так і ті, де діють ОСББ. Перших – 170, сума ремонту по кожному складає від 40 тис. грн. до 1,2 млн грн. (види робіт різні). Загалом на ці потреби передбачено 24,6 млн. грн.

На капітальні ремонти будинків з ОСББ спрямують 3 млн грн. Об`єктів у списку 15, лагодитимуть кожен на суму від 70 тис. грн. до 500 тис. грн.

На капітальні ремонти пасажирських і вантажних ліфтів запланували на поточний рік 12,6 млн грн. За ці кошти мають намір реанімувати самі підйомники та ОДС.

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства розробило титульний список ремонту доріг та дворів обласного центру.

Загалом у ньому значиться більше 80 об’єктів.

На утримання вулично-дорожньої мережі цьогоріч в міському бюджеті передбачено 22,8 млн. грн., на поточний ремонт – 37,2 млн. грн., на капітальні ремонти – 51,3 млн. грн.

Окрім доріг та прибудинкових територій в планах управління – проведення капітального ремонту трьох світлофорних об’єктів.

Перелік будинків

Перелік ліфтів

Перелік доріг