Надрукувати
Перегляди: 547

Метою гідровлічних випробувань є запобігання поривам та уникнути аварійних ситуацій магістральних теплових мережах і теплових мережах від ЦТП і котелень в опалювальний період.

З 3 липня по 18 серпня на теплових мережах центральної частини міста, що забезпечується тепловою енергією від ТЕЦ, проводитимуться поетапні випробування підвищеним тиском (16 кгс/см2) магістральних та (12 кгс/см2) розподільчих теплових мереж. У зв’язку з поетапним випробуванням гаряче водопостачання буде припинено:

З 1 травня по 22 червня на теплових мережах північної частини міста, що забезпечується тепловою енергією від котельні Північного промвузла, проводитимуться поетапні випробування підвищеним тиском (16 кгс/см2) магістральних та (12 кгс/см2) розподільчих теплових мереж. У зв’язку з поетапним випробуванням гаряче водопостачання буде припинено:

З 17 квітня по 9 серпня на внутрішньоквартальних тепломережах від ЦТП Зарічної та Ковпаківської теплових дільниць ТОВ «Сумитеплоенерго» підвищеним тиском (12 кгс/см2) без припинення гарячого водопостачання.

З 2 травня по 23 липня на тепломережах та технологічному обладнанні котелень ТОВ «Сумитеплоенерго» підвищеним тиском (12 кгс/см2). У зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань гаряче водопостачання буде припинено: