002.jpg

Департамент інфраструктури міста Сумської міської ради повідомляє про початок роботи над проектом місцевого плану управління відходами Сумської міської територіальної громади.

Проект розробляється на виконання пункту 1 частини другої статті 26 Закону України “Про управління відходами”, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 р. № 947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами».

Місцевий план управління відходами - документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території територіальної громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.

Інформуємо про утворення робочої групи з розробки місцевого плану управління відходами Сумської міської територіальної громади.

Пропозиції щодо включення кандидатур до складу робочої групи від вчених, науковців, фахівців, представників громадськості прохання надсилати на адресу Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради, 40000 Сумська обл., м. Суми, вул. Британська, 21, каб. 300; електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Строки подання заявок: до 25.09.2023 року.

Строки і форма подання пропозицій до проекту місцевого плану: пропозиції приймаються до 02.10.2023 у письмовому виді з обґрунтуванням.