Надрукувати
Перегляди: 714

30 жовтня в Києві відбувся Національний форум «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні».

Основна мета цього заходу – підтримати впровадження вакцинації від COVID-19, зосередженої на пріоритетних групах, як-от літні люди та медичні працівники в Україні.

До роботи форуму в залі долучилися 37 учасників з 13 регіонів України. У панельних дискусіях також взяли участь 10 експертів онлайн.

Експертами форуму стали фахівці Міністерства охорони здоров’я України, Національної технічної консультативної групи з імунопрофілактики, Державного експертного центру МОЗ України, технічні фахівці Всесвітньої організації охорони здоров’я, керівництво регіонів, залучених до пілотних проєктів вакцинальної кампанії, а також провідні лікарі та досвідчені громадські активісти.

Національний форум відбувся у форматі обговорення на різних рівнях з усіма установами та партнерами-виконавцями завдань з вирішення поточних викликів та найкращих практик, включно з негайними заходами, які мають допомогти вакцинувати пріоритетні групи, що й досі у зоні високого ризику COVID-19.

Ключовими темами для обговорення стали:

Запис форуму за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=7g7icEAMaG0