Надрукувати
Перегляди: 2317

Відділ охорони здоров’я повідомляє про умови проведення обстежень у медичних закладах міста.

Інформація для пацієнтів щодо отримання діагностичних обстежень у лікувально-профілактичних закладах міста представлена на інформаційних стендах структурних підрозділів кожного лікувального закладу, крім того, вона розміщена на сайті відділу охорони здоров’я.

Питання безкоштовних діагностичних, лабораторних, функціональних, рентгенологічних обстежень забезпечується в межах фінансування кожного конкретного лікувально-профілактичного закладу. При цьому пільгова категорія населення на 100% забезпечена безкоштовними вищеназваними обстеженнями.

Лікарі комунальних міських закладів охорони здоров’я, направляючи хворих до приватних медичних закладів на обстеження, попередньо повідомляють про необхідність даного обстеження та відповідно отримують згоду пацієнта на обстеження, попереджають про платні послуги.

Питання врегулювання співробітництва в роботі лікарів міських закладів охорони здоров’я із аптечною мережею чітко контролюється адміністрацією міських лікувальних закладів лише при виписуванні пільгових рецептів на медичні препарати особам, які мають пільги на медикаментозне забезпечення.

Зазначена категорія осіб направляється до аптечних закладів міста, з якими укладені договори на відшкодування ліків за пільговими рецептами за територіальним принципом відповідно до району обслуговування пільгового контингенту населення кожним лікувальним закладом.

Інформація по кожній лікарні