006.jpg

MonetyzacijaНагадуємо, що 1 вересня поточного року спливає термін подання громадянами заяв до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення для отримання коштів невикористаної житлової субсидії.

Сумчани мають можливість на підставі заяви отримати компенсацію за зекономлені енергоресурси у визначених межах: електричне опалення – еквівалент вартості 150 кВт/год. електроенергії та індивідуальне газове опалення – еквівалент вартості 100 м2 природного газу.

Право на отримання коштів у поточному році має 6821 домогосподарство, з заявами звернулося – 4408.

Для отримання зекономленої суми субсидії уповноваженому представнику сім’ї, якому було призначено субсидію, необхідно до 1 вересня подати до громадських приймалень департаменту соціального захисту населення заяву, на підставі якої здійснюватиметься відповідна виплата невикористаної субсидії.

Адреси громадських приймалень департаменту соціального захисту населення: вул. Харківська, буд. 35, каб. 135; вул. Інтернаціоналістів, буд. 21; вул. Охтирська, буд. 11; вул. Романа Атаманюка, буд. 49/а; ТОВ «Міський єдиний інформаційно-розрахунковий центр», вул. Героїв Небесної Сотні, буд. 7; ЦНАП, вул. Горького, буд. 21, каб. № 104.

Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може отримати за своїм платіжним документом, звернувшись до постачальника газу або електроенергії, а також уточнити у працівників департаменту.