Надрукувати
Перегляди: 810

У липні проведено призначення житлової субсидії з травня 2021 року без звернення громадян (крім тих домогосподарств, яким вона надавалася в безготівковій формі (через АТ «Ощадбанк»), або була призначена на фактично проживаючих осіб, орендарям, внутрішньо переміщеним особам - цим домогосподарствам необхідно звернутися до департаменту з новим пакетом документів).

Виплата субсидій готівкою проведена та перерахована на рахунки одержувачів в уповноважених банках та на «Укрпошту».
У зв’язку з продовженням карантинних обмежень нагадуємо, що в департаменті діє тимчасова дистанційна форма надання послуг мешканцям громади з питань соціального захисту.
Опрацювання документів проходить щоденно, і за його результатами з заявниками комунікує фахівець департаменту, який спеціалізується на питаннях певного напрямку.
Для отримання інформації про розмір житлової субсидії для домогосподарства з даних Єдиного державного реєстру отримувачів субсидій Міністерства соціальної політики необхідно перейти за посиланням: https://subsidii.ioc.gov.ua/.
Також, надання консультацій з питань призначення соціальної допомоги та житлової субсидії відбувається у телефонному режимі. Для отримання консультацій необхідно скористатися багатоканальним номером 788-888 та телефонами: 787-122, 787-123, 050-407-81-99.