Надрукувати
Перегляди: 768

З метою надання роз’яснень жителям Сумської міської територіальної громади про порядок призначення житлової субсидії було проведено зустрічі зі студентами, які зареєстровані у гуртожитках:

09 вересня – зі студентами Сумського національного аграрного університету (вул. Герасима Кондратьєва, буд.160);

14 вересня – зі студентами Сумського державного університету (в приміщенні гуртожитку по вул. Люблінська, буд.10).

Під час зустрічей були висвітлені питання про основні зміни, які відбулися в призначенні субсидії з травня 2021 року та обставини, про які необхідно повідомляти отримувачам субсидії.

Головним спеціалістом відділу прийому громадян управління надання державної соціальної допомоги Ларисою Слюсар були надані індивідуальні консультації щодо врахування доходів студентам, які навчаються на денній формі та не мають доходів.

Крім того, було наголошено, що на час карантину департамент продовжує працювати в обмеженому режимі, прийом громадян здійснюється за попереднім записом та в разі нагальної необхідності особистого звернення.

Нагадуємо, що документи на призначення субсидії (заяву та декларацію) можна направити поштовим відправленням на адресу департаменту (40035, м. Суми, вул. Харківська, буд. 35) або залишити в скриньці, розташованій при вході до адмінбудівлі департаменту (бланки документів та зразки їх заповнення на сайті департаменту: https://dszn.smr.gov.ua/blanki-zayav-ta-deklaratsij).

Крім того, прийом громадян з питань призначення субсидії проводиться також на віддалених робочих місцях, а саме:

Житлову субсидію можна також оформити, скориставшись послугою «електронний сервіс» на офіційному веб-сайті Міністерства соціальної політики www.msp.gov.ua в розділі «е-сервіси».

Консультації можна отримати за телефонами: багатоканальний 788-888 та додаткові номери 787-122, 787-123, 050-407-81-99.