005.jpg

Протягом жовтня буде проведено автоматичний розрахунок субсидії без звернення отримувачів, в т.ч. і тим домогосподарствам, яким субсидію призначено на неопалювальний період в розмірі 0,00 грн. При цьому, розрахунок розміру субсидії на послугу «опалення» буде виконано – з 16 жовтня 2021 року.

Отже, з’ясувати суму призначеної житлової субсидії можно наприкінці жовтня за багатоканальним номером 788-888 та за телефонами: 787-122, 787-123, 050-407-81-99.

Громадяни також можуть перевірити призначення житлової субсидії за даними Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій, який знаходиться у відкритому доступі за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua

Пошук у зазначеному реєстрі здійснюється за адресою домогосподарства. Для користувачів доступна інформація про те, чи призначена субсидія домогосподарству, про термін, на який призначено субсидію, про суми щомісячних нарахувань, а також, де міститься особова справа – назва органу соціального захисту населення.

Інформація у реєстрі оновлюється один раз на місяць – на початку поточного місяця за попередній місяць, тобто інформацію за жовтень можно буде дізнатись на початку листопада.