Надрукувати
Перегляди: 1042

Повідомляємо, що в жовтні поточного року буде проведено автоматичний перерахунок житлової субсидії на опалювальний період 2021-2022 років без особистого звернення громадян для:

Проте, звернутися до департаменту за призначенням житлової субсидії потрібно наступним громадянам:

Крім цього, слід подати нову заяву та декларацію тим громадянам, які не звертались з травня 2021 року, а саме:

Важливо нагадати, що ті сім’ї, які бажають отримувати субсидію з початку опалювального сезону, але не встигнуть оформити її в жовтні, мають змогу оформити житлову субсидію до кінця листопада.

Додатково зазначаємо, що заяву та декларацію для призначення субсидії можна направити поштовим відправленням на адресу департаменту (40035, м. Суми, вул. Харківська, буд. 35) або залишити в спеціальній скриньці, розташованій при вході до адмінбудівлі департаменту (вул. Харківська, буд. 35).

Також нагадуємо, що житлову субсидію можна оформити, скориставшись послугою «електронний сервіс» на офіційному веб-сайті Міністерства соціальної політики www.msp.gov.ua в розділі «е-сервіси».

Для оформлення електронних заяв без особистого звернення необхідно перейти за наступним посиланням: https://subsidii.mlsp.gov.ua/. На заяву та документи, що подаються в електронній формі, накладається кваліфікований електронний підпис заявника.

При виникненні запитань при заповненні документів скористайтеся зразками за посиланням https://dszn.smr.gov.ua/blanki-zayav-ta-deklaratsij/.

За більш детальною інформацією ви можете звернутись за багатоканальним телефоном: 788-888, а також телефонами для консультацій 787-120, 787-122, 787-123, 050-407-81-99.