Надрукувати
Перегляди: 648

Після закінчення опалювального сезону громадяни, які отримували безготівкову субсидію та економно користувалися комунальними послугами, і на їх рахунках в АТ «Ощадбанк» станом на 1 червня цього року залишилися кошти, до 20 грудня 2021 року можуть отримати їх «на руки» і витратити на власний розсуд.

АТ «Ощатбанк» у червні вже інформував одержувачів субсидії через sms-повідомлення про залишок коштів по закінченню опалювального періоду 2020-2021 років. Самостійно ознайомитися з вказаною інформацією можна в особистому кабінеті на сайті Ощадбанку: https://www.oschadbank.ua/monetizacia-subsidij.

Зверніть увагу! Для зарахування заощаджених коштів необхідно звернутись до АТ «Ощадбанк» для відкриття поточного рахунку! Додатково заяву до департаменту соціального захисту населення на повернення залишків невикористаної субсидії подавати не потрібно (перерахуванням залишків займається виключно банком)!

Важливо! Якщо отримувач не звернеться до АТ «Ощадбанк» для відкриття рахунку для зарахування зекономлених коштів, 20 грудня 2021 року кошти повернуться до державного бюджету.