007.jpg

Комунальна установа «Центр учасників бойових дій» Сумської міської ради:

Завідувач відділення соціальної адаптації – педагог соціальний

Вимоги: Вища освіта відповідного напрямку. Стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше 3 років або на посадах в інших відповідних сферах діяльності – не менше ніж 5 років.

Завдання та функції: надання соціальних послуг, відповідно до Положення про Центр, розподіл обов’язків між працівниками, контроль за їх роботою. Визначення індивідуальних потреб отримувачів соціальних послуг відповідно до державних стандартів. Забезпечення проведення моніторингу, оцінки якості соціальних послуг та їх відповідність потребам отримувачів соціальних послуг. Щомісячне планування та забезпечення проведення різноманітних заходів. Розгляд в установленому порядку звернень, заяв, скарг, пропозицій з питань що належать до його компетенції.

Фахівець з фізичної реабілітації (тимчасова посада)

Вимоги: Вища освіта відповідного напрямку. Без вимог до стажу роботи.

Завдання та функції: здійснення реабілітаційних заходів з метою усунення, припинення або зменшення болю, відновлення функції організму. Проведення занять з лікувальної фізкультури, масажу.

Фахівець з соціальної роботи

Вимоги: Вища освіта відповідного напрямку. Без вимог до стажу роботи.

Завдання та функції: здійснення заходів щодо надання соціальної допомоги отримувачам послуг. Формування особових справ отримувачів послуг. Ведення інформаційно-роз’яснювальної роботи. Проведення супроводу отримувачів послуг для вирішення питань відповідно до індивідуального плану. Надання необхідних консультацій.

За додатково інформаціє звертатися за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, буд. 165/71, тел. 0501079453.

 

Центр реінтеграції бездомних осіб:

Сестра медична ІІ категорії

Вимоги: Вища базова освіта відповідної професійної підготовки. Стаж роботи за професією медичної сестри не менше 2 років, відсутність медичних протипоказань працювати на даній посаді.

Водій автотранспортних засобів

Вимоги: Повна загальна середня освіта та професійна підготовка на право керування автомобілем віднесеним до категорії транспортних засобів «В», «С» та стаж водіння не менше двох років.

Дезінфектор

Вимоги: особа, яка пройшла спеціальну підготовку та має допуск до роботи з сосудами під тиском та права працювати з дезінфікуючими засобами, відсутність медичних протипоказань працювати на даній посаді.

За додатково інформаціє звертатися за адресою: м. Суми, вул. Робітниче селище, буд. 14, тел. (0542)24-76-66.