Надрукувати
Перегляди: 1799

Департамент соціального захисту населення Сумської міської ради нагадує про необхідність звернення громадян з питання заміни посвідчень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2018 року № 551 (зі змінами) «Деякі питання видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та іншим категоріям громадян».

Заміна посвідчень проводиться:

Громадянам вищевказаних категорій, які на сьогодні ще не надали заяви та фотокартки для заміни посвідчення, необхідно терміново звернутися до департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 35, каб. 202, контактний телефон 60-45-27. При собі мати 2 фотокартки розміром 3х4 см та особисті документи (паспорт, пільгове посвідчення).

Дійсними до заміни в установленому порядку є посвідчення:

- учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (категорії 2 і 3);

- особи, яка потерпіла внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 2), потерпілого від Чорнобильської катастрофи (категорія 3), потерпілого від Чорнобильської катастрофи (серія Г);

- дитини, яка потерпіла від Чорнобильської катастрофи (серія Д);

- дружини (чоловіка), опікуна дітей померлого громадянина із числа (ліквідаторів, потерпілих), смерть якого пов’язана з Чорнобильською катастрофою.