Надрукувати
Перегляди: 635

На засіданні опікунської ради при органі опіки та піклування Сумської міської ради, яке відбулось 05.01.2022 під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віри Мотречко, розглянуто 3 заяви щодо встановлення опіки над повнолітніми особами, за результатами розгляду було визначено кандидатури опікунів над повнолітніми недієздатними особами, надано відповідні пропозиції органу опіки та піклування Сумської міської ради.

Підведено підсумки роботи за 2021 рік.

В 2021 році на 11 засіданнях опікунської ради розглянуто 56 заяв з питань опіки та піклування над повнолітніми особами, згідно із затвердженими графіками проведено 442 обстеження житлово-побутових умов повнолітніх недієздатних осіб за місцем проживання, прийнято участь у 97 засіданнях районних судів м. Суми щодо встановлення опіки.

Реєстр недієздатних повнолітніх осіб, до якого внесено відомості про 429 осіб, оновлюється та підтримується в актуальному стані.

Міською владою вживаються заходи, спрямовані на матеріальну підтримку сімей, у яких під опікою перебуває двоє повнолітніх недієздатних осіб. Відповідно до програми Сумської міської територіальної громади «Милосердя» отримали одноразову матеріальну допомогу 5 опікунів, в загальній сумі 17690,00 грн.

Нагадуємо, що засідання опікунської ради проводяться кожен перший вівторок місяця, допомогу з питань, що входять до компетенції опікунської ради, можна отримати за багатоканальним номером 788-888 та додатковим телефоном 787-147.

Подати документи, у період дії карантинних заходів, можна через електронний сервіс (e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) або шляхом поштового відправлення за адресою: 40035, м. Суми, вул. Харківська, буд. 35, чи залишити у спеціальних скриньках, які розташовані на І поверсі адмінбудівлі по вул. Харківcька, буд. 35.