004.jpg

Із 1 по 5 березня 2023 року департамент проводить прийом громадян, які безкоштовно розмістили у своїх житлових приміщеннях внутрішньо переміщених осіб, для оформлення документів на отримання грошової компенсації витрат за їх тимчасове розміщення за лютий.

Прийом здійснюється у Громадській приймальні департаменту (м. Суми, вул. Харківська, 35, каб. 135). Власники житлових приміщень повинні надати заяву (форма заяви – https://dszn.smr.gov.ua/kompensatsiya-vitrat-za.../).

Звертаємо увагу!

  • Компенсується проживання лише переміщених осіб з територій, на яких ведуться бойові дії або тимчасово окупованих рф, житло яких зруйноване або непридатне для проживання.
  • Розмістивши переселенців, власники житлових приміщення повинні не пізніше ніж протягом наступного дня з дня їх розміщення надати департаменту повідомлення встановленого зразка, в якому зазначається прізвище, ім’я та по батькові кожної з переміщених осіб та їх персональні данні.
  • Компенсація надається за умови відсутності заборгованості зі сплати за житлово-комунальні послуги.

Повідомлення та заява подаються особисто в департаменті в паперовій формі або в електронній формі на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Додаткові консультації за телефонами: 788-888, 787-123, (050)4078899, (050)4078002.