003.jpg

Громадяни, які безоплатно «прихистили» у своїх житлових приміщеннях внутрішньо переміщених осіб та виявили бажання оформити компенсацію витрат за їх тимчасове розміщення, з 1 по 5 травня надають звіти до департаменту.

Звіт надається у формі заяви, зразок якої розміщено за посиланням


https://dszn.smr.gov.ua/kompensatsiya-vitrat-za.../.

Прийом громадян буде проводитися за наступним графіком:

  • 1, 2 травня (середа, четвер) – з 8-00 до 17-15, без перерви на обід
  • 3 травня (п’ятниця) – з 8-00 до 16-00, без перерви на обід
  • 4 травня (субота) – з 8-00 до 12-00, без перерви на обід
  • 5 травня (неділя) – заяви приймаються тільки на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Заяву можна подати у вигляді скан- чи фотокопії на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., без особистого звернення до департаменту!

Хто може отримати компенсацію:
фізичні особи - громадяни України, які є власниками житла або їх представниками, наймачами (орендарями) житла державної або комунальної власності, спадкоємцями, які прийняли спадщину, і безоплатно розмістили у своїх житлових приміщеннях ВПО, КРІМ ОСІБ, із якими вони пов’язані родинними відносинами, споріднення яких засноване на шлюбі та кровному рідстві (чоловік, дружина, батько, мати, діти, онуки, зокрема повнолітні)
Компенсується проживання лише переміщених осіб з територій, на яких ведуться бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, житло яких зруйноване або непридатне для проживання.
Компенсація надається за умови відсутності заборгованості зі сплати за житлово-комунальні послуги.

Роз’яснення з питань надання звітів надаються за телефонами 050-407-88-99, 050-407-80-02. Прийом документів здійснюється у Громадській приймальні департаменту (вул. Харківська, 35) за реєстрацією в електронній черзі через термінали для запису, що розміщені в холі адміністративної будівлі.

У зв'язку з небезпекою, що виникає внаслідок військової агресії росії, для збереження здоров'я та життя відвідувачів і працівників, під час повітряної тривоги – НЕ ПРАЦЮЄМО!