005.jpg

Під головуванням заступника міського голови Альони Дмітрєвской відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

На засіданні комісії були розглянуті звернення двох внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

За результатами розгляду комісією одноголосно прийнято рішення про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення 1 заявнику на суму 1,4 млн грн., яка при надходженні коштів з державного бюджету буде перерахована на особистий рахунок заявника, відкритий у відділенні АТ «Ощадбанк». Документи іншого заявника потребують доопрацювання, після чого будуть розглянуті на засіданні комісії.

Після отримання коштів, особа, якій призначено компенсацію, протягом року матиме право придбати житло на території України.