006.jpg

Центр учасників бойових дій інформує про безоплатні послуги, які надаються фахівцями з фізичної реабілітації Захисникам та Захисницям України, а також членам їх сімей.

Четверга о 14:30 проводиться функціональне тренування для дітей (від 7 років). Програма передбачає комплекс вправ на поліпшення здоров’я, емоційного і фізичного самопочуття, а також розвиток і зміцнення базових груп м’язів, навантаження на всі групи м’язів розроблене з урахуванням вікових особливостей.

Пятниця о 8:30, бажаючих мати здорове тіло, а в ньому здоровий дух, запрошують на тренування зі стретчингу.

Понеділок, середа та п’ятниця о 10:00 фахівцем з фізичної реабілітації спільно з лікарем-фізіотерапевтом проводяться заняття для жінок у малих групах «ЛФК при остеохондрозі шийного відділу хребта як елемент комплексного лікування».

Попередньо, фахівці з фізичної реабілітації здійснюють обстеження з метою виявлення рухових дисфункцій та визначення рухового потенціалу, розробляють і виконують індивідуальний план фізичної реабілітації у співпраці з іншими спеціалістами (лікарями, соціальними працівниками, психологами).

Для реєстрації необхідно звернутися за телефоном (050)1079453.

Адреса комунальної установи «Центр учасників бойових дій» Сумської міської ради: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, буд 165/71.