Надрукувати
Перегляди: 377

Наприкінці вересня та на початку жовтня мешканці старостинських округів мали можливість звернутися до департаменту на мобільний номер телефону та отримати консультації стосовно призначення житлової субсидії та державних допомог. Такі телефонні консультації організовані для зручності мешканців сільських територій та з метою убезпечення від захворювання на COVID-19 та ГРВІ.

Всього 97 громадян звернулося із Битицького, Великочернеччинського, Стецьківського та Піщанського старостинських округів. 95 відсотків запитань стосувалися умов призначення житлової субсидії на опалювальний період 2022-2023 років, решта – умов призначення державних соціальних допомог.

Департамент соціального захисту населення планує продовжити роз’яснювальну роботу і надалі. Графік телефонних консультацій буде розміщений додатково на сайті департаменту, на сторінці департаменту у мережі Facebook, Telegram-каналі та у старостатах.
Нагадаємо, що за консультаціями з питань призначення субсидії чи державних допомог можна звертатися за номерами: 050-407-81-99, 050-407-80-02, 787-123 у години роботи департаменту або надіслати повідомлення в месенджері у Фейсбук (https://www.facebook.com/sumysoczahyst).

Загалом, на минулому тижні у департаменті надано 5195 послуг соціального характеру щодо призначення та виплати державної соціальної допомоги, матеріальної допомоги, надання пільг, компенсацій, житлової субсидії, отримання гуманітарної допомоги.

У Громадській приймальні по вул. Харківська, 35 та на робочому місці департаменту в ЦНАПі (вул. Горького, 21) прийнято 3090 осіб, із яких 1730 надали документи для оформлення різних видів соціальної допомоги та компенсацій.

Опрацьовано 79 пакетів документів, переданих через скриньки. За телефонами отримали консультації 1407 громадян з різних питань соціального захисту.