007.jpg

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає день людей із інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою.

Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

Жодний потерпілий від нещасного випадку на виробництві чи професійного захворювання не залишається без уваги спеціалістів Сумського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області.

Так, навіть не дивлячись на складний військовий час, за сприяння Благодійного фонду Олександра Ємця, спеціалісти Сумського міського відділення відвідали осіб із інвалідністю, які постраждали внаслідок трудового каліцтва, та вручили продуктові набори.

Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність плани та задуми, а найголовніше - мирного неба!