006.jpg

Польсько-німецька співпраця молоді (ПНСМ) запрошує усіх, хто працює з молодими людьми в Україні, Польщі та Німеччині взяти участь у форумі Lviv Calling.

Захід відбудеться з 12 по 16 вересня 2018 року у Львові, який скерований до активних аніматорів молодіжного обміну з України, Польщі та Німеччини, зокрема тих, хто організовує проекти, що підтримуються ПНСМ.

Кінцевий термін подання заявки на участь представників громад Lviv Calling до 20 червня 2018 року. Мови: українська, польська, німецька; забезпечується синхронний переклад. Вартість участі: 1500 гривень (включає в себе: 4 ночівлі в двомісному номері, харчування, матеріали, участь у туристичній та культурній програмі. Відшкодування транспортних витрат: ПНСМ повертає до 90% від вартості транспортних витрат та не більше 5000 гривень.

Метою форуму Lviv Calling є налагодження партнерств, пошук нових шляхів до співпраці та підтримка організаторів зустрічей знаннями у сфері методів неформальної освіти з планування та управління проектами. Програма форуму була розроблена на основі попереднього досвіду ПНСМ у сфері тристороннього обміну з Україною, а також на основі результатів українсько-польсько-німецького форуму «Молодь в Україні», який відбувся у 2017 році в Берліні.

Українсько-польсько-німецький форум Lviv Calling спрямований на:

- ініціювання нових українсько-польсько-німецьких партнерств;
- представлення методів роботи довкола тематики різноманітності (від заявки до розрахунків – Crash Курс, фандрейзинг, представлення онлайн-інструментів);
- міжкультурні аспекти;
- імпульси по суті;
- можливість розширення мережі контактів.

Детальні умови участі у форумі Lviv Calling та форма для реєстрації доступні на сайті програми: https://wiki.dpjw.org/webform7/uk/node/74.

Програма