Надрукувати
Перегляди: 571

Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V. запрошує громадські об’єднання, які зареєстровані в Україні та працюють у цільових регіонах програми: Харківській, Запорізькій, Миколаївській, Київській, Чернігівській, Сумській, Львівській, Івано-Франківській, Рівненській та Закарпатській областях до участі у другому етапі грантового конкурсу грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

Метою конкурсу є сприяння швидкому реагуванню на нагальні й короткострокові гуманітарні потреби вразливих груп цивільного населення в умовах війни росії проти України.

В пріоритетах конкурсу для деокупованих громад (Київська, Чернігівська та Сумська області) – підтримка спільних для громадського сектору та місцевого самоврядування ініціатив, спрямованих на відбудову житла та підтримку вразливих груп цивільного населення у підготовці до зимового періоду. Загальний бюджет конкурсу складає 37 млн. гривень, при цьому мінімальний розмір гранту – 450 тис. грн., максимальний розмір гранту – 750 тис. гривень.

Крайній термін подачі проєктних пропозицій – 26 серпня 2022 р.

Більш детальна інформація про конкурс за посиланням https://cutt.ly/6Z1OQDp