001.jpg

Празький центр громадянського суспільства приймає заявки на участь у тримісячній дослідницькій програмі для активістів, науковців та журналістів, які вивчають громадський сектор та соціальні проблеми у країнах Східної Європи та Центральної Азії.

Про стипендіальну програму
Стипендії повністю фінансуються тримісячними дослідницькими резиденціями у Празі для осіб зі Східної Європи та Центральної Азії. До них відносяться: активісти, експерти, дослідники та люди, які працюють над громадянськими проектами та соціальними проблемами у своїй країні чи регіоні.
Усі витрати на проїзд та проживання покриваються Празьким центром громадянського суспільства, і ви матимете змогу отримати невеликий грант, для реалізації вашого проекту. Будуть також можливості для професійного розвитку, робота в мережі та навчання англійської мови.
Хто може подати заявку: будь-хто із Східної Європи та Центральної Азії хто має досвід та зобов'язання щодо громадянського суспільства в своїй країні чи регіоні. Сюди входять експерти, дослідники, правозахисники, екологічні та міські активісти, журналісти та громадські групи
Ваша проектна пропозиція повинна бути спрямована на відображення та деталізації вашої поточної роботи у вашій країні. Ви повинні продемонструвати, як участь у стипендіальній програмі допоможе після повернення додому, як ви ділитесь знаннями та досвідом, отриманими під час спілкування, або як ви плануєте розвивати спільні проекти та мережі у різних країнах або регіонах.
Ви можете запропонувати проект по будь-якій темі, але ми маємо певні тематичні пріоритети в яких ми особливо зацікавлені.
Як подати заявку:
Крок 1 - Завантажте та заповніть анкету стипендії (https://praguecivilsociety.org/wp-content/uploads/2018/02/PCSC-Fellowship-2018-Application-Form.docx)
Крок 2 - Заповніть реєстраційну форму.
Дедлайн - 10 березня 2018 року.
Деталі на: https://praguecivilsociety.org/call-for-applications/