Надрукувати
Перегляди: 372

Департамент соціального захисту населення проводить конкурси щодо надання фінансової підтримки програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю та громадськими об’єднаннями ветеранів війни.

Наказом директора департаменту від 05.01.2023 № 8-О затверджено склад конкурсної комісії для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання програм (реалізації проєктів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з бюджету Сумської міської ТГ у 2023 році. Всі члени комісії мають досвід участі в подібних комісіях.

Наказом директора департаменту від 05.01.2023 № 7-О затверджено склад конкурсної комісії для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання програм (реалізації проєктів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів війни, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з бюджету Сумської міської ТГ у 2023 році. Всі члени комісії мають досвід участі в подібних комісіях або організації роботи щодо соціального супроводу ветеранів війни.