Надрукувати
Перегляди: 6424

Одним із напрямків соціальної допомоги є участь добровольців у здійснені цілого ряду соціальних послуг для тих, хто їх потребує. Іншими словами – волонтерська робота.

Волонтерство це неоплачувана, свідомо, добровільна діяльність на благо інших. Будь-яка людина, що свідомо і безкорисливо трудиться на благо інших, може називатися волонтером.

Допомагаючи іншим, знаходиш своє власне щастя... Ці слова Платона ми перевіряємо своєю щоденною працею. А чи не хочете й Ви приєднатися до нас?

Адже, щоденно так багато людей, які нас оточують, потребують нашої уваги та допомоги. Часто для того, щоб допомогти, варто просто відкрити Часто для того, щоб допомогти, варто просто відкрити очі, серце, протягти руку. Можливо, саме Ви можете зробити світ трішечки кращим!

Нам дуже потрібна Ваша допомога!

Для того, аби дізнатися більш докладно про тих, хто потребує Вашої допомоги, якої саме вона може бути та куди звертатися, перейдіть за посиланнями відповідно до напрямків на головній сторінці цього розділу https://smr.gov.ua/uk/2016-03-14-08-10-17/volonterstvo.html