003.jpg

16 квітня у центрі міста зібралися активна молодь, представники патрульної поліції та міського Центру дозвілля молоді, аби нагадати сумчанам про важливість дотримання правил дорожнього руху.

Шкільна та студентська молодь показали містянам, що може статися у разі аварії. Учасники акції мали приголомшливий вигляд, адже грали роль травмованих у аваріях.

Перевтілилися у образи людей, яким було ліньки дійти до пішохідного переходу, які йдуть на червоне світло, велосипедиста, який не дотримується безпечної відстані.

Учасники переходили вулицю на зелене світло разом із людьми. За словами організаторів, це має привернути увагу сумчан не порушувати правила дорожнього руху.

Патрульні зупиняли людей, які переходили дорогу на червоний. Розказували їм правила дорожнього руху.

«Сьогоднішня акція вона зосереджена на те, щоб всі учасники дорожнього руху були свідомими, дотримувалися правил дорожнього руху. І наші так звані актори, вони переодягнені уже в наслідки того, що вони були учасниками ДТП і попереджають про те, що треба бути уважними на дорозі, і бути свідомими, дотримуючись правил дорожнього руху», - говорить інспектор із зав’язків з громадськістю патрульної поліції у Сумській області Оксана КРАСОВСЬКА. 

Під час акції сумчанам також роздавали листівки з правилами дорожнього руху.