0012.jpg

Поліцейські роти тактико-оперативного реагування відвідали перше заняття з функціонального тренінгу у рамках програми «Community Policing».

У тренуванні взяли участь шість правоохоронців штурмової групи Управління патрульної поліції в Сумській області.

«Наша спільна із спеціалістами задача – допомогти цим поліцейським покращити їх функціональну підготовку та напрацювати цілий комплекс фахових спортивних програм. Адже вони захищають наш сон та спокій» – зауважив заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ.

Тренуватиме поліцейських президент федерації WABBA в Україні та директор спортивної Студії персональних тренувань «Master Gym» Сергій ТАНЧИК.

«Це експериментальна група. Ми не ставимо ціль підготувати хлопців на змагання з бодібілдингу. Окрім фізично-розвинутих зовні вони мають бути мобільними, тобто мати змогу швидко пробігти, перелізти через паркан чи нанести удар. Тому окрім спортивного залу хлопці обов’язково відвідуватимуть швидкісні тренування тричі на тиждень. Заняття проводитимуться лише під наглядом тренера. Також для них нашими фахівцями буде розроблено спеціальну програму харчування», – розповів тренер.

«Головний акцент буде зроблений на функціональному тренінгу. Тобто це не просто біг та тренажери, а це робота пов’язана з кросфітом, кікбокингом та боксом з елементами табата (багато повторів однієї вправи у надшвидкісному темпі). У подальшому це зробить ТОРівців більш витривалішими під час затримання злочинців», – зазначив тренер з кікбоксингу Віталій КРИВОПИШИН.

Нагадаємо, Community Policing – це принцип взаємодії поліції, влади та громадян задля підвищення рівня громадської безпеки.