Надрукувати
Перегляди: 1495

Анкета на Спеціальну американську програму ділових стажувань «Регіональний економічний розвиток» доступна для скачування на сайті SABIT: www.sabitprogram.org. Заявки приймаються до кінця дня 29 червня. У програмі можуть брати участь кандидати з Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану.

Довідка:

Програма SABIT була розроблена в 1990 році Міжнародною адміністрацією торгівлі в Міністерстві торгівлі США у Вашингтоні. Мета програми – сприяння економічній реструктуризації країн СНД – Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану. SABIT проводить стажування менеджерів середньої та вищої ланки, вчених та інженерів країн СНД у малих, середніх і великих американських компаніях, та недержавних організаціях.

Під час стажування велика увага приділяється спеціалізованій галузевій підготовці, вивченню концепцій західного менеджменту та принципів функціонування ринкової економіки, що необхідно для підтримки економічного розвитку та залучення зарубіжних інвестицій в країни СНД.

SABIT також надає унікальну можливість як американським компаніям, які беруть участь у проведенні програми стажування, так і стажерам з СНД встановити та підтримувати подальші ділові відносини, які є запорукою успішної діяльності на світовому ринку. Стажери повертаються додому з практичною підготовкою, необхідною для прийняття рішень щодо реструктуризації їх підприємств і трансформації економіки в сучасну, ефективну систему, орієнтовану на розвиток приватного сектора. У американських компаній, які беруть участь у проведенні програми стажування, з'являється можливість встановити контакти з представниками з СНД, ознайомити потенційних ділових партнерів або покупців зі своєю продукцією та послугами, та розширити свою експортну й інвестиційну діяльність. SABIT також підвищує конкурентоспроможність американських компаній, сприяючи розвитку взаємовигідних ділових відносин з підготовленими кадрами, більш здатними до встановлення ділових відносин з США.