Надрукувати
Перегляди: 2769

21 вересня 2018 року в конгресно-виставковому центрі «Парковий» у місті Київ відбудеться Херсонський міжнародний економічний форум «Таврійські горизонти». Форум є постійно діючим бізнес-майданчиком, який дозволяє обмінятися досвідом, сформувати стратегію подальшого розвитку міждержавної та міжрегіональної співпраці, визначити перспективні напрямки спільних дій, а також стане місцем зустрічі представників державних та місцевих органів влади, дипломатичного корпусу, експертів міжнародних фінансових організацій, всеукраїнських та зарубіжних компаній, інвестиційних фондів, засобів масової інформації, громадських діячів і науковців.

У фокусі цьогорічного Форуму – проекти з розбудови туристичної інфраструктури за кращими світовими практиками, аграрні інновації та вигідні пропозиції в галузі переробки сільськогосподарської продукції. Стратегічна сесія заходу проводитиметься під гаслом «Інвестиції на кордоні» та буде присвячена стану реалізації економічних реформ, зокрема в частині захисту інвестицій, де на державному рівні обговорюватимуться питання щодо відновлення іміджу прикордонних регіонів як безпечної території для проведення бізнесу (програма заходу додається).

Участь у форумі безкоштовна, транспортні витрати за рахунок учасника. Детальна інформація про бізнес-форум та обов’язкова реєстрація за посиланням http://www.tavrianhorizons.in.ua.