0012.jpg

Запрошуємо Вас 25 вересня 2018 року в 18:00 на презентацію німецької програми SES яка відбудеться у Конгрес-центрі СумДУ.

SES ("Senior Experten Service" / "Служба старших експертів") - це унікальна програма німецької економіки, яка направляє німецьких експертів-професіоналів у різних галузях (які досягли пенсійного віку, але готових ділитися своїм досвідом), на короткострокові проекти в інші країни (у тому числі і в Україну), де вони, працюючи на громадських засадах, сприяють розвитку бізнесу, освіти і соціальних проектів. Щороку в Україні здійснюються близько 80 проектів SES, а у всьому світі більше 2000.

Мета даної зустрічі-презентації – поінформувати Сумську аудиторію про можливість запросити в свою організацію (прибуткова чи неприбуткова юридична особа) висококваліфікованого і мотивованого експерта-консультанта з Німеччини, який буде ділитися своїм досвідом, навчати персонал, допомагати впоратися з викликами, перед якими стоять організації, і при цьому весь час працювати на громадських засадах.

SES - відмінний інструмент підтримки бізнесу, який сприяє розвитку організацій шляхом впровадження рекомендацій експертів, що базуються на багаторічному досвіді.

Так, в Україні експерти SES активно працювали в таких бізнес-напрямках як: виробництво дитячих меблів, виробництво пива та квасу, продаж автомобілів, медичні клініки, мовні школи, гастрономія, вирощування рослин, виробництво фільмів, книжкові видавництва, поліграфічні послуги, енергоаудит, переробка ягід і фруктів, будівництво будинків зі зрубів і таке інше.

У Сумах переважно реалізуються SES-проекти в бюджетному секторі, мета даної зустрічі – підключення Сумського бізнесу до руху SES.

Презентувати програму буде Мартін Ройтер, координатор програми SES, який особисто опікувався 12 проектами SES в Україні (зокрема у таких містах як Суми, Вінниця, Кременець, Кобеляки, Полтава, Черкаси і кілька міст Закарпаття). Він розповість про можливості, умови та вимоги для запрошення експерта SES.

Участь у заході безкоштовна, реєстрація за посиланням:

https://form.jotformeu.com/82563841057359