Надрукувати
Перегляди: 3545

15 листопада 2018 року в Києві відбудеться IX Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні», який традиційно збере на одному майданчику представників державних та місцевих органів влади, дипломатичних установ та бізнес-спільноти з метою обговорення питань польсько-української співпраці, налагодження співробітництва та ділових контактів.

Цьогорічний форум в Києві стане платформою для обговорення широкого кола важливих та актуальних тем, зокрема:

  • Зміни в динаміці розвитку торгово-економічної співпраці України та Польщі за останні роки: які перспективи відкриваються для українського бізнесу;
  • Спільні проекти в галузі енергетики та енергозбереження;
  • Розбудова автомобільних і залізничних шляхів: чи зблизять вони Україну та Польщу;
  • Інфраструктура і логістика в розрізі польсько-українського співробітництва;
  • Будівельна галузь Польщі: які перспективи виходу українських бізнес-гравців на ринок сусідів;
  • Які польські інвестиційні проекти будуть цікаві для українського бізнесу;
  • Як отримати доступ до економічно та комерційно вигідних фінансових інструментів для ведення бізнесу в Польщі;
  • Переваги податкової системи Республіки Польща;
  • Які нюанси необхідно враховувати, ведучи бізнес в ЄС та Польщі зокрема.

Захід традиційно пройде під патронатом Посольства Республіки Польща в Україні.

Організатори:

Співорганізатори:

Місце проведення: Готель «Україна», конференц- зал «Асамблея», вул. Інститутська, 4, м. Київ.

Серед гостей форуму очікуються підприємці з України та Польщі, які зацікавлені у бізнес-співпраці між двома державами, мають ідеї щодо реалізації спільних проектів та потребують фінансової підтримки для запуску власних стартапів.

Історія Міжнародного форуму бере свій початок від 2014 року – відтоді захід проходить двічі на рік: навесні – у Варшаві («Дні українського бізнесу») і восени – в Києві («Дні польського бізнесу»). Щоразу форум збирає близько 300 учасників, серед яких представники малого, середнього та великого бізнесу України і Польщі. Для більшості з них  участь у форумі стає першим кроком для запуску власних проектів, зокрема в Польщі та інших країнах ЄС.

Тому, якщо Ви зацікавлені в пошуку бізнес-партнерів або інвесторів для свого проекту/стартапу, маєте намір вийти на ринки Європи, але не знаєте з чого почати, наш захід саме для Вас!  

Контактна особа в Польщі – Інга Лівандовська,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  тел.  +48 577 077 287.

Контактна особа в Україні – Олена Вакулік, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. +380(44)2380944.

Деталі на сайтах організаторів: www.eucon.ua; www.ukrbizpol.org