004.jpg

26 жовтня 2018 року відбудеться семінар «Нові можливості та технології залучення фінансування для малого та середнього підприємництва (МСП)».

Організатор – громадська організація «Рада молодих вчених» за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Захід орієнтований на малий, середній та великий бізнес будь-якої галузі економіки (цільова аудиторія: власники, топ-менеджери і керівники фінансових відділів) та охоплює наступні ключові питання:
- європейський досвід фінансування МСП банками та іншими установами;
- перспективи кредитування малого та середнього бізнесу на Сумщині;
- можливості для бізнесу залучення грантового фінансування;
- оцінки Національного банку перспектив розвитку економіки України.

У рамках семінару в другій половині дня запланована робот круглого столу «Практичні аспеки залучення фінансування для МСП Сумщини: проблеми та можливості».

Експертами та спікерами на даному заході будуть: представники фінансового сектору Європейського Союзу, співробітники Національного банку України та топ-менеджери найбільших комерційних банків, експертів ЄБРР та найбільшої в Україні коаліції громадських організацій «Реанімаційний пакет реформ».

Місце проведення – Конгрес-центр СумДУ (м. Суми, вул. Покровська, 9/1).

Деталі у Фейсбуці: семінар «Нові можливості та технології залучення фінансування для малого та середнього підприємництва» https://www.facebook.com/events/1147718378700835/.

Попередня реєстрація учасників є обов’язковою за посиланням: https://form.jotformeu.com/81882516286365.