005.jpg

24-25 січня 2019 року в м.Жешув Республіки Польща проходитиме XІI Форум «Європа – Україна» в рамках якого також відбудеться Східний виставковий Ярмарок.

Організатор: Фонд Інститут Східноєвропейських Досліджень (м.Варшава).

Співорганізатори: Польсько-Українська Господарча Палата (м.Варшава), Адміністрація Підкарпатського Воєводства .

Місце проведення: Арена G2A Виставковий Конгрес-Центр Підкарпатського Воєводства, Ясьонка

Форум є одним з ключових міжнародних заходів в Польщі, присвячених питанню співпраці та формуванню об'єктивного бачення спільних проблем Європи та України. Цей захід є чудовою можливістю для обміну думками між прихильниками різних поглядів, а також для створення цікавих бізнес-контактів.

Головні теми цьогорічного 12-го Форуму пов’язані з співпрацею України та Європи після 2019 року.

Основна програма:

  • Понад 30 панельних дискусій на тему розвитку політичної та економічної співпраці між Україною та іншими європейськими країнами.
  • 10 презентацій українських регіонів, вибраних секторів економіки та ін.
  • Банкети: можливість безпосереднього контакту з гостями Форуму
  • Східний Ярмарок – можливість презентувати свою фірму/місто/регіон тощо.

Учасники та гості Форуму: Понад 800 учасників з Польщі, України, країн ЄС, США, зокрема, представники урядів, політичної еліти, дипломатії, бізнесу, органів місцевого самоврядування, інституцій ЄС, міжнародних організацій, аналітичних осередків та ЗМІ.

Також, за попереднього погодження, організатори надають можливість виступу на дискусійних панелях Форуму представникам місцевого самоврядування та Адміністрацій, а бажаючим компаніям/містам/регіонам можливість презентувати власні пропозиції в рамках Східного Ярмарку.

Участь в заходах Форуму та Виставкового ярмарку для українських компаній безкоштовна.

ГО «Міжнародна Асоціація Бізнес-Партнерство» спільно з Регіональним представництвом Міжнародної торгової палати в Сумській області, для зацікавлених учасників організовує груповий виїзд з 21 по 26 січня до м.Жешув. Бажаючих прийняти участь в Форумі та Ярмарку просимо повідомити телефоном чи електронною поштою до 1 січня 2019 року.

Перелік тем дискусійних панелей XІI-го Форуму «Європа – Україна»

XІI Форум «Європа – Україна»

Східний виставковий Ярмарок