005.jpg

У Сумах триває робота із впровадження ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання».

Наступним кроком впровадження «Мери за економічне зростання» є розробка Плану місцевого економічного розвитку, який дозволить місту Суми стати повноцінним членом ініціативи.

Якщо Ви маєте ідеї щодо розвитку економічного потенціалу міста та бажаєте взяти участь у розробці Плану місцевого економічного розвитку міста Суми, просимо Вас заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/tgHqax

Анкета доступна до заповнення до 15 лютого 2019 року.

Детальнішу інформацію можна отримати в управлінні стратегічного розвитку міста за телефоном: (0542) 701 574 (Юлія).

Нагадаємо, проект «Мери за економічне зростання» (M4EG) – ініціатива Європейського союзу, що розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства. Місто Суми приєдналося до Інціативи у серпні 2018 року.

Ініціатива передбачає тісну співпрацю бізнесу, громадськості та влади, а її сутність полягає в наданні підтримки мерам та муніципалітетам країн Східного партнерства у тому, аби вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць.

Ініціатива «Мери за економічне зростання» прагне створити розгалужену регіональну професійну спільноту, що вимагатиме певного залучення членів Ініціативи, проте водночас створить можливості значної підтримки експертів та колег з інших муніципалітетів, сприяння у поширенні історій успіху, а також інші значні економічні, політичні та репутаційні переваги.

Детальніше з ініціативою можна ознайомитися за посиланням http://m4eg.eu/uk