Надрукувати
Перегляди: 2196

Центр муніципального менеджменту (Хабітат, що створений в 1994 році для сприяння реалізації в Україні Програми ООН по населених пунктах) надає місцевим органам влади практичну допомогу у залученні інвестицій у розвиток малого і середнього підприємництва на засадах державно-приватного партнерства (більш докладно: - www.fund.habitat.org.ua. – розділи «Міжнародні та регіональні проекти»).

У 2014 році Центр спільно з Фондом «Україна-Хабітат» та комерційними банками, які обслуговують кредитні лінії міжнародних фінансових організацій та приватних інвесторів, продовжить діяльність розпочату у рамках Проекту ПРООН «Підтримка малого та середнього підприємництва в Україні» у містах і районах України.

 Для підприємців міста – учасників Проекту проводяться консультативні відеосемінари по стратегічному плануванню та бізнес-плануванню у мережі Інтернет з використанням ресурсів Дистанційної школи муніципального управління (Хабітат) – (www.habitatua.com) за участю консультантів Фонду «Україна-Хабітат» та комерційних банків.

Для участі у Програмі зацікавленим підприємцям міста необхідно зареєструвати до 28 лютого 2014 року ЗАЯВКУ на організацію фінансування ініційованих ними інвестиційних проектів на сайті Фонду «Україна-Хабітат» - www.fund.habitat.org.ua.