0010.jpg

Шановні підприємці та керівники малих підприємств!

Сумська міська рада оголошує про проведення відкритого Сумського регіонального чемпіонату з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу, який відбудеться 1 березня 2015 року у виставковому центрі «Іллінський» (вул. Іллінська, 7а) Сумської торгово-промислової палати.

Чемпіонат проводиться за наступними номінаціями:

Перукарське мистецтво

  1. Авторська жіноча зачіска на короткому волоссі
  2. Авторська чоловіча салонна зачіска
  3. Весільна зачіска
  4. Жіноча зачіска на довгому волоссі «Нова коса»
  5. Модна жіноча укладка «Стильні кучерики».

Нігтьова естетика

  1. Салонний жіночий манікюр
  2. Салонний чоловічий манікюр
  3. Салонне моделювання нігтів за гелевою технологією. «Французький манікюр»
  4. Розпис плоским пензлем

Мистецтво макіяжу

  1. Подіумний макіяж
  2. Весільний макіяж

Організація проведення чемпіонату покладається на організаційний комітет, до складу якого входять спеціалісти: управління підприємництва та споживчого ринку Сумської міської ради, комунальної установи «Агенція промоції «Суми», громадського об’єднання «Сумське об’єднання перукарів».

Контактні телефони: управління підприємництва та споживчого ринку Сумської міської ради - 610-623, 700-652; громадське об’єднання «Сумське об’єднання перукарів» - 050-150-91-00.

У чемпіонаті можуть брати участь фізичні особи - підприємці та інші суб’єкти господарювання, що надають послуги перукарень, салонів краси та косметології.

Змагання на чемпіонаті проходять у двох вікових категоріях. В категорії юніорів мають право брати участь особи до 23 років (за винятком 23-го дня народження в день виступу). В основній віковій категорії можуть брати участь особи від 23 років і старше (без обмежень за віком).

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті оргкомітету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Заяви на участь у чемпіонаті надсилаються на електронну пошту оргкомітету: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із зазначенням теми листа «Заява на участь».

Заяви на участь приймаються не пізніше як за 30 днів до початку чемпіонату.

Зразок заяви для участі

Заповнену заяву треба надіслати на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У темі листа вказати: «Заява на участь».