Надрукувати
Перегляди: 2746

У Сумській торгово-промисловій палаті розпочав роботу центр підтримки експорту, який спрямований на допомогу підприємцям швидше переорієнтуватися на європейський ринок. Перше заняття із курсу семіранів, присвячених нормативним та комунікативним засадам ведення бізнесу на ринку ЄС, відбудеться вже 22 грудня. Відвідати його можна з 9.00 до 17.00 у приміщенні Сумської ТПП (вул. Іллінська, 7а).

Під час першої зустрічі мова піде про вимоги до продукції українського виробника для виходу на міжнародні ринки та ринки країн ЄС. В рамках семінару учасники дізнаються про особливості сертифікації національної продукції у відповідності до вимог європейських директив, зокрема, — СЕ-маркування; порядок проведення робіт з оцінки відповідності; як обрати нотифікований орган і розпочати роботу; про зміст Технічних регламентів та особливості їх застосування; про шість кроків українського виробника на європейський ринок з точки зору системи оцінки відповідності та багато іншого.

 

Розмову із представниками бізнесу буде вести тренер семінарського заняття генеральный директор акредитованого органу сертифікації систем і продукції ТОВ «Глобал Сертифік», провідний аудитор ТЮФ Райланд, ТЮФ НОРД у відповідності до міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 Сергій РУБАЛЬСКИЙ.

Вартість участі у семінарі для членів Сумської ТПП – 120 грн. з ПДВ за одну людину, для представників інших підприємств та фізичних осіб-підприємців – 180 грн. з ПДВ.

Для участі у семінарі необхідно подати письмову заявку та здійснити оплату на рахунок Сумської ТПП до 18 грудня.

Тел. для довідок: (0542) 77-07-67, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..