Надрукувати
Перегляди: 1422

Департамент забезпечення ресурсних платежів спільно із Сумською торгово-промисловою палатою запрошують містян взяти участь у дистанційному навчанні «Ефективна участь у публічних закупівлях», яке відбудеться 23 червня.

«Якщо Ви ще не є постачальником для бюджетних установ, або ж бажаєте покращити ефективність участі у публічних закупівлях через систему ProZorro, то наш дистанційний семінар, участь у якому є безкоштовною, але за умови реєстрації, допоможе краще пізнати це питання. Так, під час навчання комплексно розглядатимуться питання для успішної та ефективної участі у закупівлях, зокрема: хто може бути учасником публічних закупівель; як знайти необхідну закупівлю відповідно до специфіки свого бізнесу; можливості майданчиків для участі у закупівлях; види та алгоритм публічних закупівель; як готувати та подавати тендерну пропозицію; які вимоги замовників є дискримінаційними та як на них реагувати; договір про закупівлю, зміни умов договорів тощо», – розповідають організатори.

Семінар профінансований департаментом забезпечення ресурсних платежів на виконання цільової Програми підтримки малого і середнього підприємництва Сумської міської ради на 2020 – 2022 роки.

Для реєстрації на участь в семінарі та отримання додаткової інформації, можна звернутися за тел. (097)9107356, (066)0554066 або надіслати заявку на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..