Надрукувати
Перегляди: 1870

Департамент забезпечення ресурсних платежів оголошує про проведення конкурсу на надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з бюджету м. Суми відповідно до Порядку надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з міського бюджету м. Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 18 грудня 2019 року № 6109-МР.

Кошти, виділені на відшкодування частини відсотків за кредитами, наданими суб’єктам малого і середнього підприємництва, спрямовуються на часткову компенсацію суми, фактично витраченої суб’єктами малого і середнього підприємництва на сплату відсотків за користування коротко- і середньостроковими кредитами, що надані банками на реалізацію бізнес-планів суб’єктів малого і середнього підприємництва, під відсоткову ставку не більше ніж 30 % річних, за умови доведеної успішної реалізації бізнес-плану або його частини.

Право на отримання відшкодування частини відсотків за кредитами, наданими суб’єктам малого і середнього підприємництва мають суб’єкти малого і середнього підприємництва, які зареєстровані як суб’єкти господарювання в м. Суми та здійснюють діяльність на території м. Суми.

До участі у конкурсному відборі не допускаються суб’єкти малого і середнього підприємництва, які:

Перелік документів для участі у конкурсі:

Документи приймаються Департаментом забезпечення ресурсних платежів протягом 30-ти календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення Конкурсу на офіційному вебсайті Сумської міської ради, тобто з 10 серпня по 08 вересня 2021 року включно за адресою: м. Суми, вул. Садова, 33, каб. 34. Телефон для довідок: 700-139.

Детальна інформація за посиланням: https://go-gl.com/m1Uo 

Додаток (заява)