Надрукувати
Перегляди: 2152

Сумська торгово-промислова палата запрошує підприємців та підприємства взяти участь у щорічному регіональному конкурсі «Кришталева Альтанка-2016», який проводиться четвертий рік поспіль.


Його мета – висвітлення успіхів та досягнень представників бізнес-кіл у п'яти номінаціях: за високий прогрес в експортній діяльності; за інноваційність, впровадження енергоощадних технологій та наукових розробок у виробничий процес; найбільш соціально відповідальне підприємство; найуспішніший start-up; найбільш креативний бізнес.

Участь у конкурсі може взяти будь-яке підприємство або фізична особа-підприємець, які мають виробничі потужності на території Сумської області. Для цього необхідно подати до Сумської ТПП документи на підтвердження досягнень в обраній номінації.

Кінцевий термін прийому документів – 5 травня 2016 року.

Результати конкурсу будуть підбиті створеною при Сумській ТПП комісією. Урочисте нагородження переможців відбудеться під час ХІIІ Міжнародної універсальної виставки «Слобожанський міст-2016», 26 травня у виставковому комплексі «Іллінський» (м. Суми, вул. Іллінська, 7а). Тел. для довідок: (0542) 770-767, (066) 055-40-66, ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.