007.jpg

Сумське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області повідомляє, що розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.08.2021 №969-р було внесено зміни до розпорядження від 16.05.2014 №523 «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг». Відповідно до розпорядження, збільшена кількість адміністративних послуг, які надаються через Центри надання адміністративних послуг, а саме:

  • Державна реєстрація потужностей оператора ринку;
  • Внесення змін до відомостей Державного реєстру потужностей операторів ринку;
  • Внесення відомостей про припинення використання потужності до Державного реєстру потужностей операторів ринку.

З 28.09.2021 року для проведення державної реєстрації потужності або внесення змін до відомостей Державного реєстру потужностей операторів ринку необхідно подати відповідну заяву територіальному органу Держпродспоживслужби через Центр надання адміністративних послуг (м. Суми, вул. Горького, 21).

Інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг з державної реєстрації потужностей операторів ринку, внесення змін до відомостей Державного реєстру потужностей операторів ринку, внесення відомостей про припинення використання потужності оприлюднено на офіційному веб-сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області у розділі «Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини» - «Інформаційні та технологічні картки». Також ознайомитися з вищезгаданими інформаційними та технологічними картками можна у місці здійснення прийому суб’єктів звернень у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Сумській області.

За роз’ясненнями з питань проведення реєстрації потужностей або внесення змін до державного реєстру звертатися до Сумського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області за тел.: (0542) 77-90-52, 77-90-51 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..