Надрукувати
Перегляди: 591

Департамент забезпечення ресурсних платежів оголошує про проведення конкурсу на надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з бюджету Сумської МТГ відповідно до Порядку надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з міського бюджету м. Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 18 грудня 2019 року № 6109-МР.

Кошти, виділені на відшкодування частини відсотків за кредитами, наданими суб’єктам малого і середнього підприємництва, спрямовуються на часткову компенсацію суми, фактично витраченої суб’єктами малого і середнього підприємництва на сплату відсотків за користування коротко- і середньостроковими кредитами, що надані банками на реалізацію бізнес-планів суб’єктів малого і середнього підприємництва, під відсоткову ставку не більше ніж 30% річних, за умови доведеної успішної реалізації бізнес-плану або його частини.

Право на отримання відшкодування частини відсотків за кредитами, наданими суб’єктам малого і середнього підприємництва мають суб’єкти малого і середнього підприємництва, які зареєстровані як суб’єкти господарювання та здійснюють діяльність у Сумській міській територіальній громаді.

До участі у конкурсному відборі не допускаються суб’єкти малого і середнього підприємництва, які:

Перелік документів, які суб’єкти малого і середнього підприємництва або уповноважені ними у встановленому чинним законодавством порядку особи, які бажають взяти участь у конкурсі (надалі - Претендент), подають до Департаменту забезпечення ресурсних платежів:

Документи приймаються Департаментом забезпечення ресурсних платежів протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення Конкурсу на офіційному вебсайті Сумської міської ради, тобто з 27 вересня по 26 жовтня 2022 року включно за адресою: м. Суми, вул. Садова, 33, каб. 34. Телефон для довідок: 700-139.

Рішення Сумської міської ради від 18.12.2019 № 6109-МР «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 26 липня 2017 року № 2383-МР «Про затвердження Порядку надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з міського бюджету м. Суми»

Додаток 1

Додаток 2