0012.jpg

Інформуємо Вас про безкоштовні онлайн-заходи, які проводяться в рамках консорціуму «Інформаційно-логістична платформа Агріфуд взаємодія України» та відбудуться на базі Сумської торгово-промислової палати.

Інформація, отримана під час цих заходів, буде корисною для представників як аграрного сектору, так і харчової промисловості.

Найближчий захід відбудеться 4 листопада 2022 року о 10:00 – вебінар «HR в агросфері».

Спікер: Ольга Добровольська – бізнес-тренерка, HR-консультантка, 11 років в HR (HRD та HR-ментор), підприємниця.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням:
https://forms.gle/pNfjNdsFL9XCf5cL7.

Подальші вебінари будуть проводитись до 16 листопада (включно):

  • 09 листопада – вебінар, присвячений юридичним питанням;
  • 11 листопада – вебінар на тему фандрейзингу;
  • 16 листопада – вебінар на тему створення кластерів.

Участь у заходах безкоштовна. Для участі у вебінарах підприємцям необхідно слідкувати за анонсами на сторінці Української Платформи «Жінки в Бізнесі» у Фейсбук - facebook.com/WomeninBusinessUP, або звернутись за телефоном – (097)8760127.

Ці заходи буде проведено в рамках швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії. Виконавчий партнер компоненту в рамках консорціуму «Інформаційно-логістична платформа Агріфуд взаємодія України» – Українська Платформа «Жінки в Бізнесі».

Контактна особа від Сумської ТПП – Тетяна Підвальна, тел.: (067) 542-91-26.