0010.jpg

До уваги підприємців та представників малого і середнього бізнесу!

З 1 жовтня цього року скасовується мораторій на незастосування штрафів за невиконання процедури фіскалізації чеків, що мають бути надані покупцю при продажу товару або послуги.

Мораторій був запроваджений з початком повномасштабної війни. Нині Україна повертається до продовження реформи виводу економіки з тіні, що має здійснюватися шляхом фіскалізації чеків з використанням Програмного Реєстратора Розрахункових Операцій (ПРРО) або РРО (Реєстратора Розрахункових Операцій).

На виконання Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з метою підтримки суб’єктів господарювання та для запобігання застосування до бізнесу можливих штрафних санкцій, пропонуємо ознайомитися з цією актуальною темою ближче.

27 липня о 16:00 відбудеться безкоштовний вебінар від вітчизняного розробника ПРРО, під час якого роз’яснюватимуть правові засади, вимоги зазначеного Закону України та інші правові документи про обов’язки продавця товарів та послуг. Також заплановане практичне ознайомлення з ПРРО, як вашим багатофункціональним помічником та практичним реалізатором норм законодавства.

Зареєструватися на он-лайн вебінар потрібно через лендінг за посиланням: https://prro-webinar.com.ua/