003.jpg

22 вересня 2017 року у м. Кременчук заплановано проведення українсько-литовської бізнес – зустрічі  за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні спільно з ГО «Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку»  (АСМБР),  КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» та Кременчуцького відділення Полтавської торгово-промислової палати.

Захід відкриють Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні пан Марюс Януконіс та міський голова Кременчука Віталій Малецький.

Литовська делегація представлена компаніями-лідерами у секторах машинобудування, енергетики, туризму, сільського господарства, харчової та легкої промисловості, оптової торгівлі тощо. Запрошуємо взяти участь у вищезазначеній бізнес–зустрічі  представників суб’єктів господарювання, які зацікавлені у налагодженні та розвитку взаємовигідної співпраці з представниками литовського бізнесу.

Реєстрація учасників розпочнеться з 12:30, початок зустрічі о 13:00.

Участь у бізнес-зустрічі безкоштовна.

Учасники повинні зареєструватися до 20 вересня 2017 року на сайті кременчуцького відділення Полтавської ТПП www.krcci.pl.ua (тел. (0536) 74-20-37, (0536) 74-16-92) та комунального підприємства "Кременчуцький центр міжнародних звязків та економічного розвитку міста "Кременчук Інвест" www.kremenchukinvest.com.ua (тел. +38 (067) 247 11 27).

Більш детальна інформація розміщена на сайті та Кременчуцького відділення Полтавської торгово-промислової палати за посиланням: http://www.krcci.pl.ua/news/312-ukrajino-litovski-biznes-zustrichi.