Надрукувати
Перегляди: 3120

До уваги керівників підприємств м. Суми!

Повідомляємо, що за результатами зустрічі Президента України П.О. Порошенка з Міністром економіки Азербайджанської Республіки Ш.А. Мустафаєвим, було досягнуто домовленості щодо відкриття Торгового дому України на території Азербайджанської Республіки з можливим поширенням діяльності на територію Ісламської Республіки Іран.

Споживачі Азербайджану зацікавлені в поставках широкого асортименту української продукції, а саме: кондитерських виробів, ковбас, м’ясних виробів, сирів та іншої молочної продукції, вершкового масла і спредів, олії, лікеро-горілчаних та пиво-безалкогольних напоїв, волоських горіхів, цукру, бакалійних виробів тощо.

З метою проведення переговорів з азербайджанськими партнерами і вивчення умов для відкриття в місті Баку Торгового Дому України на базі оптово-роздрібного комплексу азербайджанської корпорації «Agro Mall», існує необхідність сформувати делегацію українських експортерів.

Оптово-роздрібний торговельний комплекс азербайджанської корпорації «Agro Mall» створено навесні 2017 року. На площі 2 га зосереджено двоповерхові капітальні торговельні павільйони, одноповерхові літні торговельні ряди та окремі малі торговельні будівлі для організації як роздрібної, так і дрібногуртової торгівлі продуктами харчування азербайджанських виробників та с/г продукцією місцевих аграріїв. Відповідно до Указу Президента Азербайджанської Республіки «Про додаткові заходи у сфері вдосконалення діяльності сільського господарства та забезпечення продуктами», по всій країні має бути створена мережа таких оптово-роздрібних комплексів.

Посольство готове надати необхідну дипломатичну підтримку будь-якій зацікавленій у співпраці з Азербайджанською Республікою комерційній структурі України з тим, щоб розпочати практичну фазу по створенню в Баку українського Торгового дому та забезпечити сприяння з боку влади Азербайджанської Республіки у реалізації цього проекту.

Від Посольства відповідальною особою є Радник з економічних питань Сидяченко Вадим Григорович, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., моб. +994 50 255 75 03, роб. тел. +994 12 449 40 92.

В разі зацікавленості, просимо повідомити департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради (40009, м. Суми, вул. Садова, 33, тел./факс 700-409, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).