Надрукувати
Перегляди: 3171

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення виконавчого комітету Сумської міської ради

«Про Тимчасовий порядок розміщення та експлуатації мереж слабкого струму та комунікаційного обладнання в м. Суми»

Представлений регуляторний акт визначає порядок здійснення передпроектних робіт, проектування, розробки та підписання відповідної документації, монтажу, експлуатації та обслуговування мереж слабкого струму на території міста Суми. Порядком розміщення й утримання мереж слабкого струму та комунікаційного обладнання передбачено видачу відповідної документації на розміщення мереж слабкого струму в місті Суми відповідним структурним підрозділом Сумської міської ради чи підприємством комунальної форми власності, до повноважень якого віднесено здійснення нагляду за розміщенням мереж слабкого струму на території міста Суми, та укладання оплатних договорів на підставі отриманої суб’єктом господарювання документації, а також визначає умови розподілу та використання отриманих коштів окремо визначається виконавчим комітетом Сумської міської ради

Всіх зацікавлених осіб просимо надсилати пропозиції та зауваження до вказаного проекту рішення протягом 30 днів з моменту оприлюднення до департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради за адресою:

м. Суми, вул. Воскресенська, 8-А/1, тел.: (0542) 700-590, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.